Omöjligt att få lån

Anmärkning. Har du betalningsanmärkning kan det vara svårt att få låna pengar. Många banker ger dig inga lån eller ingen kredit om du har en. Speciallånet - låna snabbt och enkelt 2 till kr. Även du som har en betalningsanmärkning har möjlighet att få ett lån hos oss. Vi förklarar lite om din möjlighet att låna pengar även om du har svårt att få ett lån.


Vad är topplån

Vad är ett topplån? Kan man låna till kontantinsatsen för att ta ett bolån? Vi reder ut frågor, begrepp samt ger tips & råd i denna artikel. Numera, efter att det så kallade bolånetaket infördes , är det dock inte helt ändamålsenligt att tala om begreppet topplån. Det är inte så att det helt har fallit. När man tar ett bolån är det ofta indelat i två delar, bottenlån och topplån. Bottenlån kan man vanligtvis få på upp till 70 % av fastighetens värde, och topplånet är.


Vad är annuitetslån

Annuitetslån är en låneform där låntagaren periodiskt erlägger ett fast belopp, annuitet eller annuitetsbelopp, för ränta och amortering tillsammans. Till skillnad  ‎Beräkningar · ‎Kalkylprogram. I denna artikel får du lära dig allt du behöver veta om annuitetslån och rak amortering. Hur de skiljer sig från varandra, fördelar och nackdelar, hur du beräknar. Vad är annuitetslån? Ett annuitetslån är en typ av lån som innebär att du betalar samma belopp för ditt lån varje månad. Motsatsen till annuitetslån är lån med.