UNSIGNED RESURSSEJA KICKSTART TEIDÄN 2018!

UNSIGNED RESURSSEJA KICKSTART TEIDÄN 2018!

Suklaa ja paahdettu peruna sameus joulukuuta nousee ja voit säätää näön hämärtyminen uusia näköaloja 2018, saatat tarvita lempeä push oikeaan suuntaan kickstart teidän pyrkimys maailman herruudesta. No älä pelkää, koska olemme koonneet kätevä lista parhaista resursseja DIY muusikot, ja allekirjoittamaton ja kehittyvillä tekoja asettaa teitä tapa.

BBC MUSIC KÄYTTÖÖN
Olet luultavasti jo tietoinen siitä, että bbc: llä on alustan kehittyvien taiteilijoita. Lanseerauksesta lähtien vuonna 2007, se on auttanut kuljettamaan lukemattomia taiteilijoita osaksi valtavirtaa, mukaan lukien tykkää Florence + The Machine, Orjat, Kaikki, Kaikki, Loyle Chernich ja George Ezra. Itse asiassa 58% toimet, jotka suoritetaan Reading ja Leeds Festival vuonna 2017 aluksi ladataan musiikkia BBC Music Käyttöön Uploader. Joten jos et ole jo rekisteröitynyt ja lähettää musiikkia paikalliseen näytä, mitä sinä odotat?

TUORE VERKOSSA
Tom Robinson Tuoretta Net sivustolla on toinen ihana tapa saada kappaleita musiikin alan korvat. Kappaleet lähetetään riippumattomien muusikot ovat supistettu 5 ‘Tuore Listaan’ kunkin viikon olla asianmukaisesti esillä verkkosivuilla. Varmista, että olet myös tutustu ilmainen neuvoja-osio vinkkejä tekemiseen ja edistää musiikin

HÄMMÄSTYTTÄVÄ RADIO
Hämmästyttävä Radio on omistettu musiikin vain uusia ja uusia lahjakkuuksia, niin se on hyvä tapa saada joitakin airplay teidän uusin julkaisu. On olemassa asiantuntija osoittaa koko musiikillisen kirjon, mukaan lukien meidän oma Spotlight Näyttää (esitettiin toinen maanantai joka kk), joten on olemassa mahdollisuuksia yllin kyllin saada musiikkia joitakin uusia korvat. Kaikki kappaleet, että ominaisuus Hämmästyttävä Radio on ladattu www.amazingtunes.com arvioivat, että online-yhteisö ja musiikki joukkue, joten pään yli siellä ja saat lataamalla niitä helmiä.

BEST OF BRITISH
Puolustaa parasta uutta musiikkia vuodesta 2011, Best of British Allekirjoittamaton on viikoittainen radio-ohjelma yleisradio uuden musiikin ystäville ympäri maailmaa. He ovat aina hakevat alkuperäinen, tuntemattomien musiikkia, joten tutustu niiden verkkosivuilla lisätietoja siitä, miten päästä mukaan.

MUSIIKKI LIIMAA
Musiikki Liimaa on direct-to-fan-alusta on käytössä yli 38000 taiteilijoita ympäri maailmaa myydä lippuja, musiikkia, kauppatavara, kokemuksia ja enemmän. Sekä yksinkertaistaa sähköisen kaupankäynnin puolella asiat itsenäiseen toimii, Musiikki Liimaa voi myös tarjota ilmainen, täysin muokattavissa verkkosivuilla malleja, uutiskirjeen mailouts ja seuranta/raportointi työkaluja. Jos tämä ei riitä, on olemassa elää runsaasti mahdollisuuksia niiden Sovelleta Pelata blogi, joka tarjoaa taiteilijoille mahdollisuuden lähettää ilmaisia sovelluksia joukko musiikin festivaaleilla kuten Kendal Calling, Live at Leeds, bluedot, Painopiste-Wales ja The Great Escape.

MUSIIKKI RAHOITUSTA RESURSSEJA
Se voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa, kun se tulee musiikkia rahoitusta, mutta älä anna periksi! Jos et tiedä mistä etsiä, on olemassa lukemattomia resursseja auttaa tekemään koko höskän hieman vähemmän pelottava. Olen lueteltu joitakin suosikkeja alla:

Auttaa Muusikoita UK on koonnut suuri Rahoitus Wizard auttaa löytämään rahoitusta eniten merkitystä oman ratkaisunsa:

Kuuluisa Co’s vapaa-rahoituksen opas on myös hyvä paikka aloittaa:

Täällä Unsigned Opas olemme myös koonnut oman 37 sivun opas auttaa sinua ulos. Saat ilmaisen kopion meidän Essential Guide to Music Rahoitusta täällä.

SENTRIC MUSIIKKI
Ihmeelliseen maailmaan musiikin kustantaminen on hankala liikkua, mutta sitä ei pitäisi jättää huomiotta, koska se voi olla elintärkeä tulonlähde taiteilijoille alkuvaiheessa uraansa. Pelaa musiikkia live-keikoilla saada spin radio uusin julkaisu, Sentric Musiikki voi kerätä rojalteja olet velkaa. Jos et tiedä, mistä aloittaa väittäen, rojaltit, ne voi laittaa legwork sinulle, sekä tarjoaa sync ja lisensointi mahdollisuuksia musiikkia. He myös ajaa super blogi, joka auttaa järkeä kaikki, että julkaisemalla ammattikieltä, että vihaat, sekä kuorma-auto kuorma-muita yleisiä vinkkejä riippumattomia taiteilijoita.

MUSICIANS’ UNION
Musicians’ Union on 30000 tai niin jäsenet hyötyvät sopimus -, ura-ja oikeudellista neuvontaa, vakuutus -, koulutus-ja verkostoitumismahdollisuuksia. Heidän sivusto on täynnä yksityiskohtia niiden palveluja ja hienoja neuvoja työskentelee musiikkialalla. Voit muistella meidän Q&A MU on Jo Laverty täällä, joka kattaa kaikki Muusikot’ Unioni voi auttaa sinua saamasta reilua maksaa keikkoja tallennus sopimukset.

MUSIIKKI MIELISSÄ ASIA
Musiikki Mielissä Asia on maksuton tuki line ja palvelun UK music yhteisön johtaa musiikin hyväntekeväisyys Auttaa Muusikoita UK. Ne voivat tarjota henkistä tukea, tietoa, ohjausta ja viitoitus lisäpalveluja, jotka voisivat olla avuksi. Jos sinusta tuntuu tarvitset auttavaa kättä tänä vuonna, tai vain joku puhua, voit saavuttaa heidän joukkue koulutettu advisors 24/7 0808 802 8008 tai sähköpostitse.