Lukijat suosittelevat soittolista: kappaleita äkillisiä muutoksia

Taiteilijat, kuten Lorde, Kipinöitä, Moody Blues ja Metallica tuoda muutoksia vauhti prog-heavy soittolista käänteitä.

Tässä on tämän viikon soittolista – kappaleita poimitaan lukija satoja tarinoita ja ehdotuksia viime viikolla on soittaa ulos. Lån penger på dagen her. Kiitos, että otit osaa. Lue lisää siitä, miten meidän viikoittain sarja toimii lopussa pala. Mennä takaisin mennä eteenpäin: elpyminen prog rock. Kun valitset tämän viikon aihe, olen laiminlyönyt ottaa huomioon, että aikana, 1970-luvun alussa, kun esikaupunki, lähi-luokan musiikin fanit innokkaita vaikutuksen heidän henkisen suorituskykyään kuunnellut, mitä nyt kutsutaan prog rock. Me – enimmäkseen miehiä – ei greatcoats, kasvavat hiukset tulee rasvainen otsatukka ja vaeltaa ympäriinsä albumi kattaa alle meidän aseiden turha toivo tytöt ihmettelemään meidän hyvä maku ja braininess mieleen Uriah Heep tai Gnidrolog.

Monet laulut aikakausi – laajennettu ja kierretty eepokset muutosten tahdissa tai instrumentointi – olivat ehdolla ja, vastahakoisesti aluksi, lista vinot kohti genre alkoi muodostua.

Tämä oli musiikkia nuoruudestani. Ensimmäinen osa minun soittolista koostuu joitakin prog-kaikkein mahtipontisia tallenteita. Soita se nostalgia, soita se hulluutta, soita se mitä haluat, en pahoittele sitä, että kuten niin paljon tästä laiminlyöty genre (ja sen lähisukulaisiin, heavy metal). Easy listening se ei ole, mutta nyt, omassa vanhuudenhöperyys, mielestäni se ansaitsee toisen pelata, kun tunnelma vie minut.

Tämä on oletettavasti lukutaitoisia musiikki, sen esittäjät ovat “hyvin koulutettuja”, keskiluokan ja ihastunut hämäriä kirjoja. Aihe kappaleet on usein mystinen tai myyttinen. Outoa todella. Miksi he laulavat tontut, velhoja ja keijuja? Musiikkia, vaikka, on monimutkainen, vaikuttaa klassinen ja, tietenkin, usein täynnä käänteitä, kääntyy ja pariton aika allekirjoituksia.

Toinen osa luettelo koostuu kolme kappaletta, jotka ovat ihmeellisiä, mutta vaikea mahtua soittolista. Joten harkita heidän mahdollisuus mennä keittämään kupillisen teetä tai ottaa “tauko” kun maraton proggers. Klikk her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.