Musiikin trendit vuonna 2018

Kun musiikki teollisuus kehittyy edelleen, olen tunnistanut kolme musiikin suuntauksia pitää silmällä vuonna 2018, jotka auttavat muokkaamaan suosittu musiikkia.
Nämä musiikin suuntauksia ovat: 1) jatkuva valta-asema hip hop-vaikutteista musiikkia valtavirran pop kaavioita, 2) jatkuvan kasvun musiikin suoratoisto johtavana muodossa musiikkia kulutus, ja 3) uuden turvallisuuden haasteet live-musiikkia ja kaukoliikenteen taiteilijoita.

Hip hop, ya älä lopeta
Vertailu suosituimmista taiteilijoiden 2012 vs. 2017 tarjoaa selkein esimerkki meren muutos, joka on tapahtunut valtavirran pop kaavioita: hip hop-vaikutteita taiteilijat ja tuottajat nyt pitkälti sääntö kaavioita. Tässä on kaavio, joka osoittaa eniten virtasi taiteilijoita alkupuoliskolla 2017, koonnut Statista.

Lukuun ottamatta Ed Sheeran, jokainen taiteilija listassa ja varsinkin alkuun kolme, Drake, Tulevaisuudessa, ja Kendrick Lamar ovat lujasti juurtuneet hip hop. Huomasitko mittakaava on mitattu miljardeja syötteeseen, ei miljoonia? Musiikin iniciativa.lv suoratoisto nyt edustaa kansakunnan, ja on suosittu avenue kuunnella musiikkia ja löytää uusia artisteja, fanit ovat hyödyntäen erilaisia tilaus-ja ad-tuetut palvelut, kuten Spotify, Apple Music ja YouTube, käyttää eri sekoitus musiikkia kuin viisi vuotta sitten. Tässä on Billboard-listan kymmenen suosituinta taiteilijat 2012, jonka sijainti kartalla. Huomaa, että kuusi Top Ten taiteilijat olivat pop-tähteä vuonna 2012, vs. vain yksi, Ed Sheeran, ensimmäisellä puoliskolla 2017 website.

Osittain tämä muutos on johtuu siitä,, että ilmainen, mainoksilla tuettu musiikin streaming-yhteys, nuoremmat kuuntelijat muodostavat nyt merkittävän osan yleisöstä pohja ja ne suosivat enemmän kaupunkien, hip hop äänet tekevät dramaattinen ero nykypäivän kaavioita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.