Ratkaista pisteet: juhlii naisten poistetaan musical canon

Augusta Holmès oli hämmästyttävän lahjakas ranskalainen säveltäjä, pianisti ja laulaja, jonka ääni satunnaisia valikoima ja väri. Rossini kertoi yleisölle, kun yksi hänen varhainen konsertteja: “sanokaa minun sanoneen, kuulet paljon enemmän hänen. Muista, että Rossini kertoi sinulle tämän.” Liszt kirjoitti, että toimii hänen mies aikalaiset olivat pelkkää trifles verrattuna hänen 1870 opera Astarté.

Hän oli tuottelias säveltäjä suunniteltu suuria voimia. Hän kirjoitti hänen omia tekstejä ja libretti, ja otti osaa suunnitella lavastus ja puvut hänen oopperoita. Hän oli hyvin kytketty Pariisissa on kulttuurin piireissä, laskee keskuudessa hänen ystävänsä ja kannattajansa Saint-Saëns (jotka toistuvasti ehdottanut avioliitto), César Franck, Vincent d’Indy, Stéphane Mallarmé, pikavippi ilman luottotietoja Rodin ja Renoir, joka maalasi hänen kolme tytärtä.

Yksi kriitikko 19th century kirjoitti, ‘Emme halua avata ovet meidän oopperataloissa naisten säveltäjien
Tänään, kansainvälisenä Naisten Päivänä, voit kuulla hänen musiikkia Radiossa 3 tai lukea hänestä, mutta miksi on hän, ja niin monet hänen naispuoliset aikalaisensa, ei juhli joka päivä? Se ei ole kunnianhimoa, kykyjä tai saavutus.

Holmès perustaa kotiin runoilija ja kriitikko Catulle Mendès. Heillä oli viisi lasta, jotka olivat suurelta osin jätetty huolta heidän isänsä, niin Holmès voisi keskittyä hänen uransa. Mutta koska hän ei koskaan naimisissa, hän pystyi säilyttämään taloudellista riippumattomuutta, että voi vaatia palkkioita hänen työstään, ja oli yksi harvoja naispuolisia säveltäjiä, jotka – sen lisäksi kourallinen hänen ensimmäinen kappaleita 14-vuotiaana – ei julkaista salanimellä.

Vuoteen 1875, hänen sävellyksiä olivat laajalti esiintynyt Ranskassa, ja hän tuli ensimmäinen naispuolinen säveltäjä, jonka sinfoninen teoksia oli ensi-iltansa arvostetun orkestereiden ja kapellimestareiden kanssa, ja joiden ooppera esitettiin Pariisin Palais Garnier. Hän voitti komissio kirjoittaa oodi satavuotisjuhla ranskan Vallankumouksen ja aseta se 900-vahva kuoro ja orkesteri 300 pelaajaa. Esityksen jälkeen, Saint-Saëns julisti, että Ranska oli vihdoin löytänyt sen muusa, ja kriitikot puolusti hänen musiikillinen Marianne. Hänen Hymne à la Paix ensi-iltansa Toukokuussa 1890 yleisöä 4000, joka kutsui hänet ulos 18 kertaa.

Walesilainen säveltäjä, pianisti ja mezzo-sopraano Morfydd Llwyn Owen Huiput.fi.
Facebook Twitter Pinterest Walesilainen säveltäjä, pianisti ja mezzo-sopraano Morfydd Llwyn Owen. Kuva: Alamy Stock Photo
Ja vielä, huolimatta hänen monia saavutuksia, löydämme paina hänen päivä, keskittyen sen sijaan kuvaukset hänen kauneuden ja charmin, ja spekuloidaan hänen asioihin. Siellä oli enemmän kirjoitettu tarkka sävy hänen hiukset kuin hänen musiikkinsa. Ensi-illan jälkeen hänen 1895 ooppera La Montagne Noire, yksi kriitikko oli tämä sanoa: “Emme halua avata ovet meidän teatterit ja ooppera taloja naisia, kirjailijoita ja säveltäjiä.”

Miksi tämä on taiteilija, joka oli kunnioitettava Liszt, Wagner, Saint-Saëns ja Franck, muiden joukossa, tuskin muistetaan tänään? Miksi hän ei ole ominaisuus, konsertti-ohjelmia? Ja miksi on vain hänen musiikkia koskaan julkaistu, enemmän kuin kaksi vuosikymmentä sitten?

Olemme köyhempiä ilman häntä. Ilman tietoa ja ymmärrystä työtä naisten säveltäjät, meillä on aina rajallinen näkemys historian koostumus. Miksi me vielä erotella mies-ja naispuolisia säveltäjiä? Varmasti sukupuolella ei ole vaikutusta laatuun musiikkia.

Vuonna Holmès päivä, musiikin kustantajat harvoin otti riskejä orkesteriteoksia naisten kirjoittamia, ja se oli yleisesti odotetaan, että naispuolinen säveltäjä 19th century kirjoittaa salon musiikkia tai kappaleita.

Mutta kaukana kirjallisesti hieno salonki kappaletta, monet Holmès naisten aikalaisensa myös luotu merkittäviä laajamittainen toimii. Joukossa on ruotsin säveltäjien Valborg Aulin (1860-1928) ja Elfrida Andreé (1841-1929). Aulin kirjoitti lukuisia teoksia pianolle, mukaan lukien upea Grande Sonate Sérieuse (1885) ja kamari ja urkumusiikin. Joukossa Andrée sävellykset ovat sinfonioita, oopperaa ja muita orkesteriteoksia. Saksan säveltäjä Emily Mayer (1812-83) kirjoitti kahdeksan sinfoniaa, ooppera, piano concerto, ja useita orkesterin avautua. Ranskan säveltäjä Marie Jaëll (1846-1925) jotka olen luonut kaksi pianokonserttoa, ooppera, ja teoksia orkesterille ja ääniä. Englannissa, Alice Mary Smith (1839-84) kirjoitti useita maallinen ja pyhä kuoro toimii, tunnustelut, sinfonioita ja klarinetti konsertto, mutta ei kustantaja oli kiinnostunut mitään muuta kuin hänen lauluja ja pianomusiikkia.

Musiikki kirjoittanut näiden unohdettujen säveltäjien osoittaa rehellisyyttä, arvokkuutta ja keksintö, ja ansaitsee tulla kuulluksi sen omista lähtökohdista, 21st-century korvat, ja ilman 19 – ja 20-luvun ennakkoluuloja. Me ei erotella naisten ja miesten viulistit, pianistit, tai muita instrumentalisteja. Miksi me silti tuntea täytyy huomauttaa, että kapellimestari tai säveltäjä on nainen? Ja, mikä tärkeintä, ei tehdä eroa mies-tai naispuolisten säveltäjien vaikuta meidän kokemus heidän musiikkia?

Ottakaamme sanat Maya Angelou: “Ennakkoluulo on taakka, joka hämmentää aiemmin, uhkaa tulevaisuudessa ja tekee hetkellä saavuttamattomissa.” Ja anna meidän kuunnella musiikkia Augusta Holmès ja hänen aikalaisensa kanssa avoimuus ja uteliaisuus se ansaitsee.

• Musiikki Augusta Holmès voi kuulla BBC Radio 3 on Kansainvälinen Naisten Päivä (8. Maaliskuuta) osana Unohtanut Naiset Säveltäjiä. Anastasia Belina on musiikkitieteilijä, kirjailija ja juontaja, joka luentoja Royal College of Music.

72 thoughts on “Ratkaista pisteet: juhlii naisten poistetaan musical canon

 • December 21, 2018 at 3:03 am
  Permalink

  Hello, admin.

  Interesting website, really!
  But “Search” function on it doesnt work. Sad.

  P.S. Where I can get XEvil4.0 for free?
  It’s best captcha solver, included Google ReCaptcha.
  Need it for white SEO. Thanks.

 • December 21, 2018 at 9:43 am
  Permalink

  Используя 10-летний опыт работы, технологи от Мурач Дмитрия разработали инновационные комплексные решения, использующие продуктовую линейку, инструменты, программные и человеческие ресурсы, учитывая специфику и особенности работы в В2В и B2C (большие продажи) секторах.

  продвижение сайта b2b – это и многое другое можете узнать на моем сайте
  Комплексные программы увеличения продаж в B2B секторе, а так же в B2C (большие продажи), помогают эффективно развивать Ваш бизнес в сети Интернет с помощью инструментов интернет-маркетинга.

 • December 22, 2018 at 11:54 am
  Permalink

  International Service professional sports forecasts https://betfowin.com/ Join us 777! Patency of more than 75-90%

 • December 22, 2018 at 1:25 pm
  Permalink

  OTT – это реальная экономия на просмотре ТВ каналов
  Количество бесплатных каналов ограничено, а самые лучшие и интересные спутниковые каналы – платные. Расширяя список платных каналов Вам придется немало заплатить. Возникает вопрос: как же смотреть закодированные каналы и экономить деньги в кармане? Выход есть – подключить ОТТ.
  «Позапроска», т.е. не смотришь – не платишь.
  Позапросная тарификация:
  Тарифы:
  телеканалы SDTV — 0.0228$/час
  телеканалы HDTV — 0.04568$/час
  телеканалы FullHDTV — 0.0912$/час
  Месячная подписка от 4.5$/Месяц
  ОТТ – доставка видео сигнала на клиентское оборудование с помощью интернета.

  Около 300 каналов ждут вас !

  Website URL: https://www.ottclub.cc/go/id/8271

 • December 23, 2018 at 8:46 am
  Permalink

  Говорят на криптовалюте Sibcoin можно стать миллионером. Как считаете, есть смысл купить данной криптовалюты? С Биткоином я свой шанс уже упустил.

  They say the cryptocurrency Sibcoin can become a millionaire. Do you think it makes sense to buy this cryptocurrency? With Bitcoin, I already missed my chance.

 • December 24, 2018 at 12:07 pm
  Permalink

  The best service https://betfowin.com/ Join us 777! of free forecasts for sports Patency of more than 75% Coefficients from 1.8

 • December 26, 2018 at 7:21 pm
  Permalink

  Шале Ла Рош – проект для комфортной и благоустроенной жизни на Южном берегу Крыма. Удобные квартиры от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека. Жить у моря – просто! http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86
  Продажа земельного участка категории ИЖС в Ялте. Площадь-5 соток, район Массандровского дворца. Юридически готов к сделке, панорамный вид на море и горы.

 • December 27, 2018 at 1:48 pm
  Permalink

  Здравствуйте!
  Удаленная работа приносит доход – узнайте как!
  Вы хотите воплотить в жизнь все свои задумки? Узнать какого быть успешным и богатым? Закрыть все свои финансовые проблемы раз и навсегда? Тогда автоматизированный метод, который приносит 4000 рублей в день для вас. Теперь вам не придется перебиваться от зарплаты до зарплаты. Не нужно никакого опыта и особых навыков, всего три часа в день и вы богач. Остальное время можете тратить для странствий и прочего удовольствия. Просто берите и пользуйтесь. Заинтересовало? Узнайте больше!
  Как зарабатывать на просмотрах видео в инстаграмм от 160 000 рублей в месяц….

 • December 28, 2018 at 5:09 pm
  Permalink

  Hello We are offering cheap iphones for sale
  Cheap carded electronics are purchased with stolen credit card data from official websites for ex: Online Apple Store.
  All electronics are original, brand new

  Buy yours one now https://verifiedcarder.ws

 • December 29, 2018 at 12:43 pm
  Permalink

  Друзья, щедро делюсь с вами своим наблюдением. Нашла тут сайт, при добавлении на который, мой баннер размещается на всех сайтах находящихся в данной системе, их не много, но они достойные! Есть посещаемые социальные сети и видно, что функционирующие Интернет магазины…

  Я думаю получить такую рекламу сразу всего за 5 рублей в сутки не плохой вариант. Да это ротатор, но метрика стала показывать заходы с этого сервиса и некоторые длятся бульше часа с четырьмя зелеными кружками, раньше такого не было.

  Если что не так, не судите строго, посоветуйте, может я не права?

  Каралинка – Попробуй баннерный ротатор

 • December 29, 2018 at 8:04 pm
  Permalink

  Перезвоните мне пожалуйста 8 (499) 322-46-85 Михаил, не обращайте внимания на заставку, дождитесь ответа оператора.

 • December 30, 2018 at 10:49 am
  Permalink

  I favor to unite near each and everyone interested in getting farther tangled in common subjects relating our engagement, network with me over my website on the assumption that you see the similar.

 • December 31, 2018 at 5:20 pm
  Permalink

  Повысить свою квалификацию ЗДЕСЬ https://alterrafin.com?ref=3305 и начать зарабатывать больше. Если Вы бухгалтер, финансист, управленец, аудитор, налоговый консультант, HR-специалист – Вы обратились по адресу! У нас Онлайн-подготовку по международным программам с любого уголка страны: ACCA DipIFR, CIMA, IAB/IAAP, IAPBE и др. тел., telegram, viber: +380679906911, : 0679906911, whatsapp: 77473270513

 • January 3, 2019 at 2:01 am
  Permalink

  I would desire to group near anybody absorbed with getting extended tangled informative affairs regarding our business, contact me over my site assuming you see the same.

 • January 4, 2019 at 3:26 pm
  Permalink

  Hi
  My name is Jenny.
  I trying to find job in model or cinema business.

  If you have any offers for me, please contact me

 • January 5, 2019 at 10:09 am
  Permalink

  Пункт Коммерческого Учета электроэнергии Столбовой ПСС-10-ПУ,Ктп комплектные трансформаторные подстанции москва, Производство ктп москва и не только – Это то, что Вам нужно!https://vk.com/club111724259

 • January 5, 2019 at 4:08 pm
  Permalink

  Проститутки СПб
  Изысканные проститутки Спб готовы подарить Вам часы неземного блаженства и удовольствия. Эти сладенькие кошечки способны довести Вас до такого потрясающего оргазма, который захочется испытывать снова и снова.

 • January 6, 2019 at 12:36 pm
  Permalink

  Предлагаю Интернет Рекламу от 10 usd за Месяц http://1541.ru Рассылки Объявлений на Доски, форумы. Обучение. YouTube. Соц.Сети. Как экономить на рекламе. Что льзя и нельзя. Все виды услуг по PINTEREST. В интернет рекламе 25 лет. Skype evg7773 Viber +380976131437

 • January 7, 2019 at 3:53 am
  Permalink

  При этом в варианте неожиданного отключения соединения с Интернетом, не требуется огорчаться, ввиду того, что всегда можно докачать интересуемые файлы, и как следствие без трудностей поставить игру на ноутбуке или PC. Разыскать gamingbooster.ru программа для того чтобы не лагали игры

 • January 8, 2019 at 6:28 pm
  Permalink

  CP LOL VIDEOS :

  cuu.su/jE2

 • January 9, 2019 at 4:44 pm
  Permalink

  Здравствуйте!
  Обретите стабильный заработок – прочтите как!
  Все, что вам нужно собрано здесь. Всего два часа разделяют вас от возможности зарабатывать круглые суммы. Если у вас есть вопросы – мы готовы ответить на них в соц. сетях. Мы даем гарантию, что применив эти знания на практике, вы обретете финансовую стабильность. Если вы готовы набить свой кошелек деньгами, добро пожаловать к нам! Сделайте шаг к пути успеха – это быстро и легко.
  Заработать смотря видео от 160 000 рублей в месяц….

 • January 9, 2019 at 11:42 pm
  Permalink

  Быстро и качественно накручивать лайки, подписки, просмотры почти во всех известных социальных сетях.
  Быстрая регистрация, проста в управлении, приятный интерфейс, все это говорят только об этой программе для накрутки.
  В программе есть только одна валюта — поинты, вы их зарабатываете и обмениваете на лайки и подписки в нужной вами соц. сети.
  В самой программе вы входите на ваши аккаунты в соц. сетях и вам начисляются поинты.

  зарегестрироваться

 • January 10, 2019 at 3:23 am
  Permalink

  【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-180B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專營教學麥克風及教學擴音器

  https://mic-shop.com/

 • January 10, 2019 at 8:54 am
  Permalink

  Ritm SCENAR Pro Plus https://clck.ru/EkPQU Scenar device delivers a non-invasive, interactive electrical stimulation via the patient’s skin. Ritm Scenar Pro Plus is designed for medical and allied health practitioners such as Physiotherapists, Veterinarians, Nurses, Chiropractors, Osteopaths, Rehabilitation Practitioners, Podiatrists, Massage and Sports Therapists. Indications for: Surgery, Trauma, Bursitis, Dental problems, Musculoskeletal problems, Stroke

 • January 10, 2019 at 10:57 am
  Permalink

  Производство и проектирование лестничных конструкций из стекла, дерева и металла представляет собой начальный этап создания архитектурных и иных элементов. Предварительное конструирование позволяет.
  По оригинальности, изяществу и разнообразию среди различных видов лестничных групп лидирующее место занимают лестницы из дерева, с различными сочетаниями.
  Частные дома из двух и более этажей, а также многоуровневые квартиры давно перестали считаться роскошью. Сегодня многие обладатели недвижимости ценят удобство и комфорт. Традиционно для организации переходов между этажами используют лестничные конструкции разных типов. Лестницы для дома монтируют в соответствии с разработанными проектами и чертежами. Их разработка должна быть выполнена еще на этапе строительства дома. Такой порядок работы гарантирует соблюдение всех необходимых норм, правил и стандартов, а также позволяет построить удобную и безопасную лестницу в доме.
  Наши лестницы и ограждения лестниц, изготавливаемая по индивидуальному проекту заказчика, должна соответствовать установленным нормативам и требованиям, только в таком случае она будет безопасна в использовании. У нас вы можете заказать, классическое ограждение лестниц из стекла, дерева и нержавеющей стали маршевого типа. Данная конструкция может быть монолитной (например, бетонной), или выполненной на косоурах или больцах. Лестничное ограждение маршевого типа из нержавеющей стали и стекла строится на основе маршей с разным углом наклона. Для облегчения подъема по данной конструкции создаются специальные поворотные плоские площадки, которые могут соединяться забежными ступенями.

  Hello. And Bye.

Leave a Reply

Your email address will not be published.