Sinisilmäiset britit ja Kanye kaivaa: dekoodaavat Taylor Swiftin maineen

Jokaiselle Taylor Swift-tuulettimelle uusi albumilupaus lupaa vain tuoretta musiikkia, mutta mahdollisuuden osallistua siihen vanhaan Swiftian harrastukseen: purkamalla ja tulkitsemalla viitteitä hänen sanoituksissaan, viittauksista pojille, jotka ovat ansainneet sen iiren ne, jotka vangitsivat hänen sydämensä. Superstarin kuudennen albumin, Reputationin, julkaisun jälkeen perinne jatkuu: paitsi tällä kertaa albumi on yhtä paljon kuin Swift, koska se on kohtalo, joka laukaisi tabloidit vimmaan.

Taylor Swift: Maineentarkastelu – loistava songcraft täyttää äärimmäisen draaman

Se voi olla syvällä katkeruudella ja juoruilla, mutta pop-tähtien lauluntekijöitä ja lyyrinen lahjakkuus on mahdotonta kieltää kuudennella albumillaan
Lue lisää
Aikaisemmilla Swift-albumeilla oli vihjeitä piilotettu lyric-arkkeihin, joissa satunnaiset isot kirjaimet osoittivat raidan innoittavan henkilön tai paikan. Joskus, samoin kuin paahdetun maapallon paheani Dear John, vihje oli otsikossa, kun taas toiset olivat enemmän taitavia. Niinä hyville vanhoille päiville, Swiftin sanoitusten ruokkiminen oli hauska hemmottelu, kun hänelle, ahem, maine oli syvästi henkilökohtainen ja havaittavin lauluntekijä, joka oli kyllin kyllin kertomaan romanttisen surunsa muistopiirin tuntemattomuudesta, mutta laski tarpeeksi piilottamaan todellisen lian, missä vain super-fanit löytäisivät sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.