Taiteen Ikkunointi: Miksi 4:44 on Erilainen Yksinomainen

444.originalFor lyhyt hetki viime vuonna, ikkunointi tuntui kuin tulevaisuuden musiikin suoratoisto. Jo yleinen käytäntö elokuva-alalla, strategia oli mainostetut tapa hyödyntää taiteilija tuuletin sitoutuminen ajaa rekisteröinnit (molemmat freemium ja maksettu i snabblån) streaming-palvelut, mikä erittelemisessä maksu käyttäytymistä, joka lopulta kasvaa teollisuuden. Kuitenkin, kuten MIDiA osoitettu viime vuonna, Frank Ocean on syötti-ja-kytkin liikkumavaraa Universal elokuussa 2016 lähetti sokkiaaltoja läpi alan yhä acclimatising streaming economics. Saapuvat takki-hännät on ikkunointi kulta-kiire, että oli nähnyt tiedotteet Beyoncé, Kanye West ja Chance the Rapper kaikki hyödyntäen strategia, Meren siirtää tehokkaasti jarruttaa käytäntö, jolloin Universal TOIMITUSJOHTAJA Lucian Grainge (ei sinua löytämään lån utan uc) väitetään niin raivostunut, että hän määräsi yhtiön laajuinen pysäyttää muita ikkunointi hankkeita. Nopeasti eteenpäin vuoteen 2017 ja Jay-Z: n 4:44 on tuonut ikkunointi takaisin etualalle. Vaikka lukuisia henkilökohtaisia paljastuksia (sekä vastaanottaa Jay-Z: n paras kriittiset vastaus vuodesta 2003 lähtien on Black Album) on tarkoitettu huopa lehdistössä koko sosiaalisen ja perinteisen median, se on myös huomattava, että 4:44 on ensimmäinen merkittävä ikkunointi hankkeen saapua tänä vuonna. Tämä on huolimatta 2017 esittelee kaksi merkittävää ikkunointi mahdollisuuksia Ed Sheeran on uusi albumi ja Harry Styles’ samannimisellä debyytti – mutta kumpikaan ei ollut ikkunallinen palveluun. Jay-Z on kuitenkin hyvin eri asemassa useimmat taiteilijat. Sen lisäksi omistaa oma suoratoisto-palvelu, Jay-Z: n haltuunsa hänen taiteellinen tuotanto ulottuu takaisin aivan uransa alussa. Hän perusti oman levy, Roc-A-Fella Records (jaellaan Universal), vapauttamaan hänen debyytti vuonna 1996, ja niin oli viime vuonna, hän on nyt täysin hallita oman master-oikeudet. Tällainen itsemääräämisoikeuden yli yksi uran mittakaavassa, hänen yleisö on harvinaisia, mikä mahdollistaa 4:44 ikkuna vapauta, kun muu teollisuus vetäytyy tällaisia käytäntöjä. Yleisö pidättyväisyys voi johtua myös epätodennäköistä, tämä on askel rakentaa VUOROVESI käyttäjäkunta. Kanye West väitti hänen 2016 julkaisu ‘Elämän Pablo”, ” Minun albumi ei koskaan ei koskaan ei koskaan olla Apple. Ja se ei ole koskaan myytävänä… Voit vain saada sen Vuorovesi.’ Tämä kanta kesti noin viikon, Kanye nyt väitetään lähteneet VUOROVESI yli maksamattomia rojalteja. Samoin, Beyonce VUOROVESI yksinomainen kesti vain 24 tuntia. Sen vuoksi on kohtuullista olettaa, että musiikin fanit ovat luonnollisesti epäilyttäviä luonteesta ikkunointi ja kuinka kauan heillä on pääsy eksklusiivista sisältöä heidän pitäisi tilata tietty palvelu. Tämä osuus on suuntaus ilmainen kokeiluversio hyppii välillä streaming-palvelut sekä se, että Jay-Z: n albumi on jo tehty korkea piratismia. Streaming palvelut itse myös jatkaa näytteille agnostikko kannat ikkunointi. Apple Musiikki Jimmy Iovine aiemmin tänä vuonna näytti viittaavan siihen, että yhtiö voisi siirtää pois sellaiset käytännöt, jossa ‘Me silti tehdä joitakin juttuja joskus taiteilija. Tarrat eivät pidä sitä ja lopulta se on niiden sisältö.’ Spotify toisaalta,, joilla on aiemmin todennut, he olivat sitä vastaan, ikkunointi, on viime kuukausina ehdotti, että he voivat siirtymistä ikkunointi tiettyjä tiedotteet heidän palkkio tason. Näistä syistä, 4:44 ikkuna olisi harkittava vähemmän turvotusta tilaajakanta, kuten oli tarkoitus ikkunointi ponnisteluja viime vuonna, vaan päästä hänen kaikkein sitoutunut yleisö ensin. Jay-Z: n fanikunta on todennäköisesti jo lavalla, kun otetaan huomioon välittömästi kiire tilaajat, joka seurasi sen julkaisu viime vuonna. Mielenkiintoista MIDiA Tutkimus on consumer survey tiedot osoittavat, että Vuorovesi tilaajat yli-indeksointi kuin vanhemmat ja enemmän mies kuin muut kilpailevat streaming musiikin palveluita. Vaikka VUOROVESI on ongelmia, ovat siis todennäköisesti häviävät tämä julkaisu, 4:44 voisi ainakin jatkaa keskustelua siitä, miten ikkunointi voidaan käyttää jatkossa kasvaa streaming on maksettu käyttäjille.

29 thoughts on “Taiteen Ikkunointi: Miksi 4:44 on Erilainen Yksinomainen

 • December 7, 2018 at 2:10 am
  Permalink

  Доброго времени суток! свежжее обновление полезной информации для родителей взял совершенно бесполезная сумка, нет отделений, да и закрывается не очень надёжной липучкой.качественная и очень компактная детская коляска Зекива в наличии в Луганске от Польского производителя.однако много детских колясок 2 в 1 все еще комплектуются надувными колесами, а также пластиковыми или полиуретановыми.

 • December 8, 2018 at 3:15 pm
  Permalink

  Hello there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!

 • December 14, 2018 at 9:43 pm
  Permalink

  Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. But think about if you added some great pictures or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this website could definitely be one of the best in its field. Amazing blog!

 • December 15, 2018 at 4:26 am
  Permalink

  Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Cheers!

 • December 15, 2018 at 6:36 pm
  Permalink

  Очень интересная подборка дя вас,оцените:mamaimalysh универсальные детские коляски 2 в 1 в Украине и Киеве недорого.определившись с особенностями, можно обратиться в каталог детских колясок: Выбираем детскую коляску для своего малыша!именно от них зависит маневренность коляски, что очень важно, если вам нужно развернуться в узком проходе магазина или объехать кого-то на нешироком тротуаре.

 • December 17, 2018 at 6:26 pm
  Permalink

  I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Great work!

 • December 19, 2018 at 12:57 am
  Permalink

  Hey! It looks as though we both have a interest for the same thing. Your blog, “%BLOGTITLE%” and mine are very similar. Have you ever considered writing a guest write-up for a similar blog? It is sure to help gain exposure to your blog (my site recieves a lot of traffic). If you’re interested, contact me at: %EMAIL%. Thank you

 • December 19, 2018 at 10:03 am
  Permalink

  The best service https://betfowin.com/ Join us 777! of free forecasts for sports Patency of more than 75% Coefficients from 1.8

 • December 20, 2018 at 6:07 pm
  Permalink

  Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback? If so how do you stop it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

 • December 21, 2018 at 10:45 pm
  Permalink

  유벤투스는 전반 37분 슈테판 리히슈타이너의 크로스를 만주키치가 또다시 헤딩골로 연결하며 2-0으로 앞서갔고, 후반 15분 블레이즈 마투이디가 세 번째 골을 넣으며 3-0으로 앞서갔다.

 • December 22, 2018 at 11:27 pm
  Permalink

  Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice practices and we are looking to trade solutions with others, be sure to shoot me an email if interested.

 • December 23, 2018 at 9:18 am
  Permalink

  Promotion at Wembley in May was followed by three straight losses at the start of life in League One.

 • December 25, 2018 at 5:23 pm
  Permalink

  “””Su casera de toda la vida decía que nunca lo vio en pijama, siempre salia del cuarto ya en t.”

 • December 27, 2018 at 12:49 pm
  Permalink

  Hello this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 • December 28, 2018 at 9:41 pm
  Permalink

  My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a variety of websites for about a year and am concerned about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

 • December 29, 2018 at 12:24 am
  Permalink

  Howdy! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 • December 29, 2018 at 1:43 pm
  Permalink

  Good day! I was curious to know if setting up a site such your own: %BLOGURL% is hard to do for unskilled people? I have been wanting to set up my own website for a while now but have been turned off mainly because I’ve always believed it required tons of work. What do you think? Thankyou

 • January 6, 2019 at 1:20 pm
  Permalink

  Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Cheers

 • January 7, 2019 at 11:37 pm
  Permalink

  Da martedì squadra di nuovo in campo agli ordini di Stefano Colantuono e del suo staff a partire dalle 16.

 • January 10, 2019 at 6:34 pm
  Permalink

  “, ancora a secco di vittorie, nonostante siano tra le favorite dei rispettivi gironi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.